logo
امروز : چهارشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۲۳:۳۵
[ شناسه خبر : ۴۵۷۵۷ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
مدیر دفتر بازار برق و تولیدات پراکنده زنجان مطرح کرد:

نیاز ۷۰ متری فضا برای نصب پنل‌های خورشیدی

نیاز-۷۰-متری-فضا-برای-نصب-پنل‌های-خورشیدی
مدیر دفتر بازار برق و تولیدات پراکنده استان زنجان گفت: طبق بررسی‌های انجام شده برای نصب مؤثر و استاندارد پنل‌های خورشیدی، حداقل نیاز به فضایی در حدود ۷۰ متر مربع وجود دارد تا پنل‌ها بتوانند میزان لازم از نور خورشید را جذب و انرژی کافی تولید کنند.

رامین کاظمی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه در شهرستان‌های مختلف استان زنجان به‌ویژه در مناطق محروم استقبال از بهره‌مندی انرژی‌های تجدیدپذیر به‌خصوص پنل‌های خورشیدی با رشد چشمگیری همراه بوده است، اظهار کرد: این استقبال بیش‌تر در میان خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) مشاهده می‌شود که با مشکلات اقتصادی و زیرساختی مواجه‌اند و بهره‌گیری از انرژی پاک می‌تواند در کاهش هزینه‌های زندگی آن‌ها بسیار مؤثر باشد.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه با این حال یکی از چالش‌های جدی در مسیر گسترش سامانه‌های خورشیدی در این مناطق محدودیت در مساحت منازل است، ابراز کرد: طبق بررسی‌های انجام شده برای نصب مؤثر و استاندارد پنل‌های خورشیدی، حداقل نیاز به فضایی در حدود ۷۰ متر مربع وجود دارد تا پنل‌ها بتوانند میزان لازم از نور خورشید را جذب و انرژی کافی تولید کنند.

مدیر دفتر بازار برق و تولیدات پراکنده استان زنجان با اشاره به اینکه این در حالی است که بسیاری از منازل تحت پوشش نهادهای حمایتی به‌ویژه کمیته امداد، دارای مساحتی در حدود ۴۰ متر مربع هستند، افزود: این محدودیت فیزیکی اجرای طرح‌های خورشیدی را در بسیاری از این خانه‌ها با مانع روبه‌رو کرده و تحقق بهره‌برداری مطلوب از انرژی خورشیدی را به چالش کشیده است.

وی ادامه داد: علی‌رغم این محدودیت‌ها در برخی استان‌ها همچون زنجان اقدامات مؤثری در این زمینه انجام شده و موفقیت‌هایی به‌دست آمده است.

مدیر دفتر بازار برق و تولیدات پراکنده استان زنجان گفت: در این استان با برنامه‌ریزی مناسب و به‌کارگیری روش‌های نوآورانه سعی دارد به تعداد پنل‌های خورشیدی در سطح استان افزايش دهد.

کاظمی با بیان اینکه تجربه موفق استان زنجان در زمینه به کارگیری پنل‌های خورشیدی می‌تواند به‌عنوان الگوی مناسبی برای سایر استان‌ها به‌ویژه مناطق محروم کشور مورد توجه قرار گیرد، عنوان کرد: در صورتی این امر به وقوع می‌پیوندد که نهادهای مسئول در پیشبرد این اهداف همکاری لازم را داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه می‌توان ضمن رفع محدودیت‌های فیزیکی زمینه بهره‌مندی گسترده‌تر خانوارهای کم‌برخوردار از انرژی پاک و پایدار را فراهم ساخت، اضافه کرد: تحقق این مهم نه‌تنها به افزایش سطح رفاه خانوارهای آسیب‌پذیر کمک می‌کند بلکه در کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی، بهبود محیط زیست و توسعه پایدار کشور نیز نقشی کلیدی ایفا خواهد کرد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر